December 7, 2012
New Zealand
NZTG 2012
GET TICKETSFACEBOOK

Being held over the second weekend/week of December, Friday 7th- Wednesday 12th throughout various locations in Auckland with Tristar Gymnastics Mt Roskill as the main host for indoor gym sessions.

*Heaps to be added

--------------------------------------------------------------------------------

TIME TABLE

Friday:

People arrive

2 hour gym session 9:30-11:30pm

GET AARON FROM AIRPORT AFTER GYM

Saturday:

Cornwall Park (weather permitting) 1:00pm

Big ups

2 hour gym session (Battles) 5:00-7:00pm

Battles should start after about 15-30 mins so arrive on time =)

Sunday:

"Fun in the Sun" Auckland Botanic Gardens 11:00 - 2:00pm (If the Weather is Good)

2 hour gym session (Open gym) 5:00-7:00pm

Food at Dion's house!

Monday: 

2 hour gym session (Power move workshop) 11:00-1:00pm 

Dion Day ;) "Special Dion" Olympics @ Long Bay Beach 3:00-5:00pm

Tuesday:

2 hour gym session 11:00-1:00pm

Big ups 3pm

Wednesday:

The Hobbit 10:00am

2 hour gym session (Open gym) 7-8:45pm

--------------------------------------------------------------------------------

COSTS/INFO

Tristar Gym:

$12 (CASH ONLY SORRY)

Bottom of Arundel St Mt Roskill

Dions:

1/34 Curacao Place.

New Market pools:

$7.50

Olympic Pools and Fitness Centre 

77 Broadway 

Newmarket

Devonport Beach/ Devonport Tunnels:

Takarunga Road, Cheltenham, North Shore

Fun in the Sun:

https://www.facebook.com/events/1266926283448242/

Big Ups:

$13

30B Frost Rd Mt Roskill

http://www.bigups.co.nz/

Special Olympics: 

-Blindfold Long jump

-Spin tackle

-Cartwheel race

-Serious George

-Handstand Champeenship

-Backflip Challenge

PRICE
Various - see Facebook Event
Format
Gathering
Accommodation
Yes
Key Guests